Κυριακή 25 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι φιλειρηνικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα Κυριακή πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Η Θεατρική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης με τη συνεργασία της Επιτροπής Ειρήνης Υμηττού θα παρουσιάσει στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι του Αλσους Υμηττού το θεατρικό έργο του Ιρβιν Σόου "Θάψτε τους νεκρούς".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου και η Νεανική Δράση πραγματοποιούν στις 7 μ.μ. εκδήλωση στο Πάρκο της Επάνω Σκάλας. Οι νέοι θα κάνουν προσυγκέντρωση στο Ναυτικό Ομιλο στις 6 μ.μ. και ποδηλατοδρομία μέχρι την Επάνω Σκάλα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποίηση, μουσική, προβολή σλάιτς, ομιλία και λαϊκούς χορούς.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών διοργανώνουν στις 10 π.μ. "Γιορτή Ειρήνης" στην πλατεία Ελευθερίας. Τη γιορτή θα ανοίξουν τα παιδιά του δημοτικού, ζωγραφίζοντας θέματα ειρήνης. Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Η "Γιορτή" θα κλείσει με εκδήλωση το βράδυ, που θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλίες, δημοτικούς χορούς, τραγούδια και απαγγελίες ποιημάτων.
  • Στο Βόλο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η Νεανική Δράση με την καθιερωμένη Πορεία Ειρήνης,που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανακασιάς του Δήμου Ιωλκού στις 6 μ.μ. και θα τερματίσει στις 9 μ.μ. στην παραλία Βόλου (μπροστά στην Τράπεζα Ελλάδας), όπου θα γίνουν ομιλίες και θ' ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τον αλβανικό λαό στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Δημητριάδος - Εργατικού Κέντρου 7, 1ος όροφος).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Πτολεμαϊδας διοργανώνει στις 8 μ.μ. εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη, για να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση και η αντίσταση των λαών της Ευρώπης κατά του φασισμού, καθώς και για να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org