Κυριακή 25 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο... ανανεωτικός φαρισαϊσμός

Την τιμητική του είχε χτες το ΚΚΕ. Εγινε πρωτοσέλιδο θέμα στην "Αυγή" και μάλιστα, με τον τίτλο "Τα "βαποράκια" της υποκρισίας" και υπέρτιτλο "Εκρηξη καθυστερημένων αντιλήψεων, από τους υπέρμαχους της αποτυχημένης κατασταλτικής πολιτικής". Ετσι, είδε και χαρακτήρισε η "Αυγή" τη σαφέστατη, κατηγορηματική και χωρίς περικοκλάδες τοποθέτηση του ΚΚΕ, στο θέμα του διαχωρισμού των ναρκωτικών, αλλά και στην προπαγάνδιση των... χασισόγλαστρων από ένα μέλος της κυβέρνησης. Δικαίωμά της, βέβαια.

Εμείς, όμως, θα το επαναλάβουμε, γιατί το εννοούμε. Αποτελεί τιμή, να σε κατηγορούν οι αποδεδειγμένα ψευτο-ανανεωτές, για καθυστερημένες αντιλήψεις. Να σε κατηγορούν αυτοί, που πλασάρουν τις αναχρονιστικές τους απόψεις και πρακτικές, με... ανανεωτικά περιτυλίγματα. Αυτοί, που κρύβουν το συμβιβασμό και την υποταγή τους στην κοινωνία της σήψης και της παρακμής, με φαρισαϊκά... ανανεωτικά κηρύγματα.

Σε ό,τι αφορά, δε, την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, ματαίως επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του ΚΚΕ και να το εγκλωβίσουν στο ψεύτικο δίλημμα "καταστολή ή νομιμοποίηση". Βλέπετε, αθεράπευτα "δογματικοί" οι κομμουνιστές προτιμούν να σκύβουν στις πραγματικές αιτίες της σύγχρονης αυτής μάστιγας και να αγωνίζονται για το ξερίζωμά τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ