Πέμπτη 8 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράδειγμα θράσους...

Μιλάμε για πολύ θράσος. Δε φτάνει που από το Νοέμβρη του 1995 δεν προωθούν ουσιαστικά κανένα από τα βασικότερα μέτρα της γνωστής συμφωνίας των "26 σημείων" για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, πήγαν προχτές στο Πέραμα για να κάνουν - λέει - "μια αποτίμηση" από την εξέλιξη της υλοποίησης των "26 σημείων", προκειμένου να προχωρήσουν στους "περαιτέρω χειρισμούς"! Μια ολόκληρη κουστωδία υπουργών, οι οποίοι είναι τόσο σίγουροι για το έργο τους, που αισθάνθηκαν την ανάγκη να πλαισιωθούν από μπράβους και κλακαδόρους!

Βρέθηκαν, όμως, απέναντι σε εκατοντάδες ανθρώπους της Ζώνης, που έκαναν τη δική τους "αποτίμηση" για τις συνέπειες του κυβερνητικού... ενδιαφέροντος. Για την ανεργία που τους πνίγει, για τη φτώχεια που επεκτείνεται, για τους νεκρούς συντρόφους τους, για τον τρόπο που όλοι τους παίζουν κορόνα - γράμματα τη ζωή τους για ένα "μαύρο" μεροκάματο...

Και εκείνοι στην "έδρα" τους, ψυχροί, ανέγγιχτοι από τη θέα των δραματικών αποτελεσμάτων της πολιτικής τους, επέμειναν ως το τέλος στην ανάγνωση των προκάτ κειμένων τους, στα "θα", στο ΤΙΠΟΤΑ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ