Πέμπτη 29 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μόνο τα ... γιοφύρια λείπουν

Με στόχο την ακόμα παραπέρα ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε προχτές με τους προέδρους του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Οπως είπε, «συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν την πάταξη της γραφειοκρατίας, αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Και δεσμεύτηκε: «Συμφωνήσαμε ότι η συνεργασία μας θα είναι συστηματική και ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα και ιδίως των νέων ανθρώπων». Με αυτό τον τρόπο, η Φ. Γεννηματά έκανε ξεκάθαρο, για ποιους «δούλεψε» επί τέσσερα χρόνια και για ποιους θα δουλέψει σε περίπτωση επανεκλογής της.

Την ίδια μέρα, ο υποψήφιος υπερνομάρχης με τη ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και αμέσως μετά μοίρασε υποσχέσεις: «Θα επιδιώξω», είπε, «τα 500 καινούρια λεωφορεία που πρόκειται να δρομολογηθούν από τον ΟΑΣΑ, να πάνε σε υποβαθμισμένες περιοχές, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος»... Αλήθεια, τα ...γιοφύρια πότε θα τα φτιάξει..;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ