Παρασκευή 10 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

ΕΤΣΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΥ 'ΝΑΙ: «οι ταμπέλες "δεξιές", "αριστερές" πολιτικές, με λιγότερο ή περισσότερο φιλελευθερισμό, μικρή σημασία έχουν πλέον» (η Χρύσα Ταβουλάρη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: «Ο κ. Γκαργκάνας προειδοποίησε ότι σε λίγο, πέραν των επιχειρήσεων, θα πτωχεύουν και νοικοκυριά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας (...) είναι τούτο καινούριο πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία, το οποίο αν δεν ελεγχθεί εγκαίρως, θα εξελιχθεί σε νάρκη, έτοιμη να εκραγεί (...) συνδυασμένο μάλιστα με το αντίστοιχο πρόβλημα υπερχρέωσης του κράτους, θα δεσμεύσει την πολιτική κατά τρόπο απόλυτο (...) αν διατηρηθεί στον χρόνο, αν μείνει ανέγγιχτο, διαρκώς αυτοτροφοδοτούμενο, θα υπερδιογκωθεί και κάποια στιγμή οι πολιτικές δυνάμεις θα παλεύουν, μα δε θα μπορούν, θα φαντάζουν προβληματικές και ανήμπορες, καρικατούρες του ένδοξου παρελθόντος, έτοιμες προς λεηλασία από τις πολλαπλές εκδοχές του λαϊκισμού, που ήδη πολιορκούν το πολιτικό σύστημα, καθώς από τώρα βρίσκουν ευήκοα ώτα» (ο Αντώνης Καρακούσης στα ΝΕΑ).

ΣΠΕΡΝΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: «Το σκάνδαλο δε συγκαλύπτεται. Εστω και τώρα όσοι γνωρίζουν και όσοι εμπλέκονται, πρέπει να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια. Και κυρίως ο ίδιος ο πρωθυπουργός» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ: «Η ΠΓ του ΣΥΝ υπογράμμισε την ανάγκη στο επόμενο διάστημα (...) να στηρίξει ακόμα περισσότερο και να ενισχύσει το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς» (το απόσπασμα στην ΑΥΓΗ).

ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ: «"Οχι μεν, αλλά" για τις συνεργασίες. Ο Αλ. Αλαβάνος τήρησε αποστάσεις, αλλά δεν απέρριψε την πρόταση Κωνσταντόπουλου» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ