Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Περιοδείες σε νοσοκομεία

Η πολιτική εξόρμηση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» άρχισε να ξεδιπλώνεται από χτες με περιοδείες σε χώρους της Υγείας και εργασιακούς.

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες, με σκοπό οι αγωνιστικοί συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ να φτάσουν δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και να παρουσιάσουν τις θέσεις και το πλαίσιο εκείνο με το οποίο κατεβαίνουν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και το οποίο εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντά τους.

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Πέμπτη 23 Φλεβάρη, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Συμπαράταξη, Σπύρος Χαλβατζής, θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί το «Ιπποκράτειο», ενώ αύριο Παρασκευή θα επισκεφθεί, επίσης στις 9 π.μ. το Δημοτικό Νοσοκομείο «Ελπίς».
  • Αύριο, Παρασκευή 24 Φλεβάρη, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΑΣ στη Διευρυμένη Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς, Γιώργος Μαυρίκος, στις 9 π.μ. θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία».

Επισημαίνεται ότι η καμπάνια σε χώρους της Υγείας θα κορυφωθεί στις 7 Μάρτη, όταν Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία και η Συμπαράταξη για την Αθήνα θα πραγματοποιήσουν ευρεία σύσκεψη για τα ζητήματα της υγείας του λαού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ