Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνουν οι «φωνές»

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Αχτίδας Καλλιτεχνών του ΚΚΕ

Με τη «φωνή» τους και τη συμμετοχή τους ενίσχυσαν τα βήματα ενδυνάμωσης των αγώνων του ΚΚΕ που ανοίγουν την προοπτική για το λαό. Εντεκα ερμηνευτές και δύο μεγάλες ορχήστρες πρόσφεραν μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ (Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2005), που διοργάνωσαν το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ και η Αχτίδα Καλλιτεχνών του ΚΚΕ.

Η Μαρία Δημητριάδη, ο Ηλίας Κλωναρίδης, ο Βασίλης Λέκκας, η Καλλιόπη Βέττα, ο Κώστας Μάντζιος, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γιάννης Λάρδης, η Αθηνά Δημητρακοπούλου, η Εύα Κυριαζοπούλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Στέλιος Μηλόβας, συνοδευόμενοι από την Ορχήστρα Νέας Ιωνίας και υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Ψαραδάκου, πρόσφεραν μια αγκαλιά τραγούδια του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου, τα οποία μας θυμίζουν κάθε φορά το μεγαλείο της τέχνης που εκφράζει τους καημούς, τα βάσανα και τα όνειρα του λαού. Στη συνέχεια τη μουσική σκυτάλη πήρε η ορχήστρα ADANASTAZIA.

Ο κόσμος χειροκρότησε τους καλλιτέχνες όχι μόνο για την καλλιτεχνική τους αξία αλλά και για τη δική τους προσφορά στον αγώνα του ΚΚΕ. Αλλά και εκ μέρους του Πολιτιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ η Εύα Μελά ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό, όσο και τους καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν για τη συναυλία αυτή, καλώντας επίσης όλους σε συστράτευση για την πραγματοποίηση των στόχων του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος καθώς και στους αγώνες του εργατικού κινήματος.

Εκδηλώσεις - συνεστιάσεις


Στο πλαίσιο του γιορτασμού των 87 χρόνων του Κόμματος και της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, οι Κομματικές Οργανώσεις σ' όλη την Ελλάδα διοργανώνουν εκδηλώσεις - συνεστιάσεις:

Την Παρασκευή 9 του Δεκέμβρη:

-- Οι ΚΟ Αλίμου διοργανώνουν συνεστίαση στο κέντρο «Αρχοντικό Φωτεινής» (Βουλιαγμένης και Αγίου Βασιλείου, Μπραχάμι) στις 9 μ.μ.

Το Σάββατο 10 του Δεκέμβρη:

-- Η Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ».

-- Η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «Καλύβα» (1ο χλμ. Κιλκίς-Νέας Ευκαρπίας). Θα χαιρετίσει ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- H ΚΟ Αργυρούπολης διοργανώνει εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, στις 8 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Ζωγράφου διοργανώνει συνεστίαση, στην αίθουσα εργαζομένων του δήμου (τέρμα Κουσίδου), στις 9 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής διοργανώνει συνεστίαση στα «Ξύλινα» (πάρκο Αϊ-Γιάννη) στις 9 μ.μ.

-- Η ΝΕ Ηρακλείου διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στο Πολύκεντρο Νέας Αλικαρνασσού, στις 9 μ.μ.

- Οι ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση στο κέντρο «Αίθριο» (πλατεία Δημητριάδη, κάτω από το γήπεδο), στις 8.30 μ.μ.

Την Κυριακή 11 του Δεκέμβρη:

-- Οι ΚΟ Βύρωνα διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση με θέμα «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της νεολαίας, η στήριξη της ΚΝΕ» στις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο «Αστρα».

-- Οι ΚΟ Δάφνης διοργανώνουν συνεστίαση στο κέντρο «ΜΥΣΤΙΚΟ» στη 1 το μεσημέρι.

-- Οι ΚΟ Ηλιούπολης διοργανώνουν συνεστίαση στο κέντρο «Ηπειρώτικο Σαλόνι» (Λ. Βουλιαγμένης 370) στη 1 το μεσημέρι.

-- Οι ΚΟ Γλυφάδας διοργανώνουν συνεστίαση στο κέντρο «Λιθαρίτσια» (Γούναρη 42) στις 8 μ.μ.

-- Οι ΚΟ Αγ. Νικολάου και Αγ. Παντελεήμονα διοργανώνουν συνεστίαση, στην ταβέρνα «Βαγγέλης και υιός» (Λάρνακας 8 και Αχαρνών 238), στις 8 μ.μ.

-- Οι ΚΟ Ν. Ιωνίας διοργανώνουν εκδήλωση στις 11 π.μ., στο συνεδριακό κέντρο του δήμου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 - στον ηλεκτρικό σταθμό Ν. Ιωνίας). Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ