Σάββατο 21 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΥΓΕΙΑ
Αγώνας για Ειδική Αγωγή και Πρόνοια

Η αναγκαιότητα του συντονισμού των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή και Πρόνοια, των αναπήρων και των γονέων και κηδεμόνων ενάντια στη γενικευμένη επίθεση που δέχονται οι ανάπηροι και οι λαϊκές οικογένειες απ' την πολιτική της κυβέρνησης, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και των συμβιβασμένων ηγεσιών σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αναδείχτηκε στη σύσκεψη φορέων και συνδικαλιστών του χώρου το βράδυ της Πέμπτης.

Στη σύσκεψη που διοργάνωσε η Ενιαία Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα ΑμΕΑ και Εργαζομένων, πήραν μέρος εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ειδικής Αγωγής, οι σύλλογοι εργαζομένων της «Επικοινωνίας», του Ειδικού Σχολείου «Θεοτόκος», του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «Παμμακάριστος», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Θεοτόκος». Ακόμα, ο Δήμος Θεοδώρου από την Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Κλωστοϋφαντουργία, Ιματισμό, Δέρμα, η Σούλα Λαμπούδη απ' το ΠΑΜΕ, εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών, γονείς και εκλεγμένοι συνδικαλιστές.

Οι συγκεντρωμένοι εκτίμησαν ότι η κατάσταση στην Ειδική Αγωγή και την Πρόνοια χειροτερεύει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο της «Επικοινωνίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ