Σάββατο 2 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

Motion Team

Πολλές είναι οι εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις που διοργανώνονται το επόμενο διάστημα από ΚΟ του ΚΚΕ, αλλά και μαζικούς φορείς σχετικά με το «ευρωσύνταγμα» και το περιεχόμενό του. Στόχος η πλατιά ενημέρωση του λαού ώστε από καλύτερες θέσεις να διατυπώσει ένα ηχηρό ΟΧΙ στο «ευρωσύνταγμα» και στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας σήμερα, Σάββατο, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα τελετών Γυμνασίου Λευκίμμης. Θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης.

-- Με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεβέζης σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην αίθουσα Θεοφάνειο. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κομμάτων. Το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει ο Στρατής Κόρακας.

-- Από την ΚΟΘ του ΚΚΕ σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Σταυρού. Θα μιλήσει ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης.

-- Από την Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στα γραφεία της, Φραντζή 68. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Ομιλήτρια θα είναι η βουλευτής του Κόμματος Ελπίδα Παντελάκη.

-- Από τη ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Αντιγόνη». Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Βύρωνα του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Χειμάρας και Αϊδινίου. Θα μιλήσει η ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Από την ΚΟΒ Ζωγράφου του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60). Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας.

-- Από τη ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 4/4, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο.

-- Από τη ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 4/4, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Εδεσσας. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Μάνος Κανάκης, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Εδεσσας.

-- Από τη ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στο κέντρο «Εληά» στη Βέροια. Θα μιλήσει η Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» με ομιλητή τον K. Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Αρχάνων Ηρακλείου, την Τρίτη 5/4, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στις 8.30 μ.μ,, με ομιλητή τον Γενετζάκη Αποστόλη, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας και τη «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», την Τρίτη 5/4, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Θερμός, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

- Από την Αχτίδα 3ου - 4ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ την Τετάρτη 6/4, στις 7 μ.μ., στην «Πανηπειρωτική» (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη λογιστών στα γραφεία της ΚΟΑ του ΚΚΕ την Τετάρτη 6/4, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ την Παρασκευή 8/4 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΤΑΚ (Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία). Ομιλητής ο Τηλέμαχος Δημουλάς, γραμματέας Περιοχής Κρήτης και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ την Κυριακή 10/4, στις 11 π.μ. στην αίθουσα «Ορφέας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 11/4, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γιαννιτσών. Θα μιλήσουν ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Μάνος Κανάκης, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Εδεσσας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-13 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ(2017-03-01 00:00:00.0)
Σε πορεία κορύφωσης ανά την Ελλάδα(2016-09-02 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2012-04-04 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις(2001-08-31 00:00:00.0)
Πλατιά πολιτική πολιτιστική παρέμβαση(2001-08-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ