Σάββατο 29 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ζωντανεύει η «Πολίτικη Κουζίνα»

Εκδήλωση με την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής σεζόν στον Πολυχώρο της «Μηχανικής Καλλιέργειας»

Με την ελληνική ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» η οποία θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές, ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Νίκαιας εισβάλλει δυναμικά στη θερινή κινηματογραφική σεζόν. Στα πλαίσια της εναρκτήριας αυτής προβολής το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας πραγματοποιεί εκδήλωση εμπνευσμένη από την ταινία του Τάκη Μπουλμέτη, που συγκίνησε κοινό και κριτικούς και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία το χειμώνα που πέρασε.

Ο Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος της «Μηχανικής Καλλιέργειας» (Θηβών 245), ο οποίος φιλοξενεί το «Σινέ Νίκαια» από τη θερινή κινηματογραφική περίοδο του 2003, θα γεμίσει από ήχους, εικόνες και ευωδιές πολίτικες, σε μια βραδιά γεμάτη από Πόλη.

Νικαιώτισσες μαγείρισσες, πρόσφυγες από την Πόλη και τη Μικρασία θα προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις από την κουζίνα των προσφύγων της Ανατολίας, της Πόλης και της Σμύρνης, ενώ παράλληλα η ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την ταινία, σε σύνθεση Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας στις 9.30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-4906021.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ