Κυριακή 7 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Προγράμματα
Στο... μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς

Η ταινία «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» είναι μια εξωφρενική, φανταστική κωμωδία που σηματοδοτεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη Σπάικ Γιόνζι, βασισμένη στο σενάριο του επίσης πρωτοεμφανιζόμενου με το έργο αυτό, Τσάρλι Κάουφμαν.

Ο Κρεγκ Σουόρτζ, ένας χαρισματικός παίκτης μαριονέτας, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, αλλά κανείς δε μοιάζει να ενδιαφέρεται για την τέχνη του στη Νέα Υόρκη. Ο δεκάχρονος γάμος του με τη Λότι δε δείχνει να τον οδηγεί πουθενά. Χωρίς χρήματα, χωρίς πάθος και χωρίς διαφυγή, ο Κρεγκ περνάει τη χειρότερη φάση της ζωής του. Μια αγγελία της «μικρής» εταιρίας «Lester Corp.» φέρνει τον Κρεγκ στον όροφο...7 1/2 ενός κτιρίου γραφείων στο Μανχάταν.

Εκεί θα συναντήσει την όμορφη Μαξίν και θα την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά... Για τον Κρεγκ, η Μαξίν είναι ένα αντικείμενο πόθου, μια γυναίκα που ζητά να αγαπηθεί. Για τη Μαξίν, ο Κρεγκ... δεν έχει καμία τύχη! Ενα λάθος δίνει στον Κρεγκ την ευκαιρία να ανακαλύψει μια «κρυμμένη» πόρτα στο γραφείο του. Πίσω της βρίσκεται μια μικροσκοπική δίοδος προς το... μυαλό του ηθοποιού Τζον Μάλκοβιτς! Πρωταγωνιστούν: Τζον Κιούζακ, Κάμερον Ντίαζ, Κάθριν Κίνερ, Τζον Μάλκοβιτς κ.ά. (Τρίτη, ALPHA, 23.00).


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org