Τρίτη 29 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους ενοχλούσε η ουσία!

Επί μιάμιση ώρα η πλειοψηφία της ηγεσίας του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Αττικής (ΣΕΥΠΙΚΑ) ανέπτυσσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου τα της συνάντησης, που έγινε την περασμένη Τρίτη στο υπουργείο Εργασίας, αλλά και την περιβόητη συμφωνία για το εργασιακό καθεστώς των συμβασιούχων γιατρών, στην οποία κατέληξε η συνάντηση. Οταν όμως η εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Γιατρών ΙΚΑ» ζήτησε το λόγο, της είπαν να περιοριστεί στα πέντε λεπτά.

Φαίνεται πως η πλειοψηφία δεν ήθελε να ακουστεί η πραγματικότητα. Οτι πρόκειται, δηλαδή, για συμφωνία που δε δίνει ουσιαστική λύση στα προβλήματα των συμβασιούχων γιατρών, δεν ακουμπάει καν τα ζητήματα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στα πλαίσια του ΙΚΑ και, κυρίως, αφήνει στο απυρόβλητο τα θέματα της αναγκαίας αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας για τους ασφαλισμένους.

Τη στάση της πλειοψηφίας του ΣΕΥΠΙΚΑ καυτηρίασε η εκπρόσωπος της «Πανεπιστημονικής» και αποχώρησε καταγγέλλοντας την επιχείρηση αντιδημοκρατικής φίμωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ