Τρίτη 21 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΝΑΤΟικά

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΜΑ ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τίποτε καλύτερο από το να «παπαγαλίζουν» την προπαγάνδα του ΝΑΤΟ, γιατί δε σιωπούν;

Ο λόγος, βέβαια, για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που υποστήριξε ότι τα στρατεύματα που μεταφέρονται στο Κοσσυφοπέδιο στοχεύουν στη διασφάλιση της ειρήνης.

Από τότε που «μπήκε στα γεμάτα» το ΝΑΤΟ στη Βαλκανική, έχουμε όλοι διαπιστώσει πολύ καλά πώς ...διασφαλίζεται η ειρήνη. Με τρεις εμφύλιους, δυο επεμβάσεις στη συνέχεια και στο ενδιάμεσο συνεχείς αψιμαχίες.

Τι σοι ειρήνη είναι αυτή με τουλάχιστον τρεις στρατούς να βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη σ' αυτήν την ανατολική γωνιά της Ευρώπης, μόνο οι Αμερικάνοι κι ο Τσοχατζόπουλος το ξέρουν.

Και αυτοπροβάλλεται και ως ο ...σοσιαλιστικός πόλος, με κοινωνικό πρόσωπο και όλα τα συναφή στα πλαίσια του ΠΑΣΟΚ, τρομάρα του!

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, η «παγκοσμιοποίηση» το ξέρει ότι ο Χριστόδουλος τής εναντιώνεται και τη θεωρεί αιτία αλλοίωσης των εθνικών πολιτισμών;

Να της το πούμε, αν δεν το γνωρίζει, για να ...σταματήσει να εξελίσσεται. Σίγουρα θα το σκεφθεί. Στο κάτω - κάτω, μπορεί και να την ...αφορίσει.

Να υποθέσουμε, άραγε, ότι από εδώ και πέρα η Εκκλησία της Ελλάδος θα είναι ενάντια στις επιλογές της «παγκοσμιοποίησης» που βλάπτουν τη χώρα;

Γιατί τόσο καιρό που φωνάζουν οι αγρότες για την ΚΑΠ και την ΓΚΑΤΤ, δεν είδαμε να κάνει και τίποτε.

Πάντως, αν αφήσουμε τον Χριστόδουλο να γίνει ο θεματοφύλακας του ελληνικού πολιτισμού, εκεί είναι πια που ...σωθήκαμε. Μόνο τη μετατροπή των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων σε ...μοναστήρια δεν έχει ζητήσει ακόμα.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ και καταχρηστική βγήκε και η απεργία των εργαζομένων στα ΗΛΠΑΠ.

Σημειώνουμε το γεγονός, γιατί φανερώνει πως μπορεί να μοιράζει υποσχέσεις η κυβέρνηση, λόγω εκλογών, αλλά στις γνωστές σε όλους πρακτικές της παραμένει σταθερή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ