Τετάρτη 8 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Απαγόρευσε τη διακίνηση προεκλογικού υλικού!

Τις αντιδημοκρατικές αποφάσεις του ΔΣ καταγγέλλει η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Με αφορμή τις συζητήσεις τόσο στη Διακομματική Επιτροπή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Κρήτης για τους όρους διεξαγωγής της εκλογικής μάχης, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποιεί στο λαό του νομού ότι «το ΚΚΕ δε συμφώνησε με τους δήθεν όρους διεξαγωγής της προεκλογικής περιόδου, που συμφώνησαν τα άλλα κόμματα», και καταγγέλλει «την αντιδημοκρατική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμφώνησαν όλες οι άλλες παρατάξεις πλην της "Αγωνιστικής Κίνησης", να απαγορεύσει ούτε λίγο - ούτε πολύ τη διακίνηση προκηρύξεων και φυλλαδίων»!

«Θεωρούμε προκλητικό - υπογραμμίζεται - εκείνοι που κόπτονται για την αισθητική της πόλης να προσπαθούν να φιμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ. Οι ίδιοι σε λίγες μέρες θα γεμίσουν την πόλη με εκλογικά κέντρα, γιγαντοαφίσες, τηλεοπτικά σποτ, γιρλάντες και άφθονο υλικό στους δρόμους».

Η ΝΕ του ΚΚΕ τονίζει πως θα συνεχίσει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προσπάθεια ενημέρωσης και προβολής των θέσεων του Κόμματος, με όποιο τρόπο κρίνει πρόσφορο, στα πλαίσια της ευπρέπειας. Σημειώνει επιπλέον πως το ΚΚΕ διαφωνεί με τη λογική απαγόρευσης των πανό, αεροπανό κλπ., αφού η λογική αυτή θίγει κύρια το ΚΚΕ, απαιτεί ισοτιμία των κομμάτων σε ό,τι αφορά στην προβολή τους από τα ΜΜΕ και είναι αντίθετο με τη λογική της αναλογικής ισοτιμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ