Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στο επίκεντρο η ανάγκη αποτροπής του ιμπεριαλιστικού πολέμου

Κλιμακώνεται η πλατιά Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ ενόψει και των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια της Αθήνας και σε πολλές ακόμη πρωτεύουσες νομών. Το ΚΚΕ έχει θέσει όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία της ανάπτυξης του αντιπολεμικού κινήματος, οι οποίες με καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τους πραγματικούς στόχους του σχεδιαζόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά του Ιράκ, τις συνέπειες που θα επιφέρει στους λαούς της ευρύτερης περιοχής και ταυτόχρονα τον καλούν σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις, τον καλούν να διαδηλώσει κατά του πολέμου και εναντίον της ελληνικής συμμετοχής και εμπλοκής.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες οργανώνονται οι παρακάτω περιοδείες:

Στην Αθήνα

-- Σήμερα Πέμπτη:

Στις 8 π.μ., στα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο με τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 7 το πρωί, στον ΟΤΕ (Δαγκλή) με τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Παρασκευή 14/2:

Στον ΟΤΕ (Νήμα) με τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

-- Σήμερα Πέμπτη: Στη ΔΕΗ «Ελαΐδα» ο Ν. Σοφιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην ΠΙΤΣΟΣ ο Στ. Κριεζής. Στους εργαζόμενους του Δήμου Σαλαμίνας η Ρούλα Καλογερόγιαννη. Στα μηχανουργεία της Ζώνης ο Γ. Πατσιλινάκος. Στην ΙΟΝ ο Μ. Φιορεντής. Στο λιμάνι στα καράβια ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Παρασκευή 14/2: Στη ΔΕΗ στα Καμίνια ο Κ. Τζατζάνης. Στο ΟΑΕΔ Πειραιά ο Ι. Πουντίδης. Στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας ο Ν. Σοφιανός. Στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ ο Γ. Τούσσας. Στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» η Κατερίνα Καλαρουτάκου. Στα στεριανά μηχανουργεία ο Ι. Πουντίδης. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Μ. Νουφαρίτσης. Στην «Κολγκέιτ» ο Γ. Μανουσογιαννάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ