Σάββατο 25 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύριο η συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων

Κάλεσμα στους αναπήρους, τους γονείς και κηδεμόνες, να συμμετάσχουν μαζικά στην αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί αύριο Κυριακή έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου θα γίνεται η πρώτη επίσημη εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας για το Ευρωπαϊκό Ετος Ατόμων με Αναπηρία, απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 μ.μ. στο σταθμό του Μετρό στον «Ευαγγελισμό», απ' όπου και θα ξεκινήσει πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής.

«Να πάρουμε μέρος στη συγκέντρωση για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή - αντιαναπηρική πολιτική της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης, που στηρίζει η ηγετική ομάδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ), στις φιέστες εκατομμυρίων που διοργανώνουν επιδιώκοντας να μακιγιάρουν τη βάρβαρη πολιτική που υπηρετούν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΣΕΑΑΝ. Ταυτόχρονα, καλεί τους ανάπηρους να δημιουργήσουν επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο και να ενισχύσουν την Επιτροπή για να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, στον κοινό αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ