Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Σα δε ντρέπονται»...

«Προκλητικά χονδροειδή κοροϊδία και αναιδή υποτίμηση της νοημοσύνης των Ρεθυμνιωτών» χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ την επικείμενη «επιδρομή» κυβερνητικού κλιμακίου στο νομό για να δώσουν, υποτίθεται, λύσεις στα προβλήματα. Προβλήματα, που η ίδια η κυβέρνηση επέτεινε με την πολιτική που ασκεί και θυμήθηκε ξαφνικά, ένα μήνα πριν τις εκλογές, πως υπάρχουν.

Το υποκριτικό ξαφνικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα προβλήματα του νομού και των Ρεθυμνιωτών, για ψηφοθηρικούς λόγους, χλευάζει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά οι κυβερνώντες πληροφορήθηκαν τα προβλήματα. Ετσι, οι Ρεθυμνιώτες πρέπει να είναι ήσυχοι ότι για να λυθούν τα προβλήματα παιδείας, υγείας, πρόνοιας, γεωργίας, κτηνοτροφίας, πολεοδομίας και τόσα άλλα που αντιμετωπίζουν, αρκεί να προμηθευτούν έγκαιρα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να "σταυρώσουν" τον υποψήφιο της αρεσκείας τους. Για να περιμένουν μετά από τέσσερα χρόνια νέα επιδρομή κυβερνητικού κλιμακίου που θα "λύσει" τα ίδια προβλήματα».

«Οταν έχεις να κάνεις με τέτοια προκλητική αναίδεια - τονίζει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ - το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αναφωνήσεις "σα δε ντρέπονται"». Ομως - καταλήγει - οι Ρεθυμνιώτες τους έχουν πάρει χαμπάρι όλους αυτούς. Και θα τους πληρώσουν με το νόμισμα που τους αξίζει. «Θα ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται αταλάντευτα τα συμφέροντα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ