Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΟΚΟΣ
Στηρίζω τις ελεύθερες θέσεις του ΚΚΕ

Ο γνωστός γλύπτης, καταξιωμένος με βραβεία και διακρίσεις, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης στο ΤΕΙ Αθήνας, Κυριάκος Ρόκος, έκανε την παρακάτω δήλωση εκλογικής στήριξης του ΚΚΕ:

«Απ' τις ευχάριστες στιγμές της ζωής μου είναι εκείνες που, σαν πλησιάζουν οι εκλογές, οι εναλλασσόμενοι "αστέρες" της πολιτικής του τόπου μας σε θυμούνται ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς. Τραπέζωμα ο ένας, φιλική συνάντηση ο άλλος, "να ξαναθυμηθούμε τα παλιά" ο τρίτος και πάει λέγοντας. Ξέρεις τι πάει να πει ένα μήνα κάθε τέσσερα χρόνια να λύνεσαι στο γέλιο; Ξέρεις τι πάει να πει ένα μήνα κάθε τέσσερα χρόνια να σε νομίζουν, με σιγουριά, "κουκί" και μάλιστα άγευστο και άοσμο; Και να φανταστείς, κάποτε, ως "κουκιά" γελούσαμε παρέα...

Οχι, αγαπητοί μου, ξανά αρνιέμαι τον καθ' εκάστη τετραετία ξαφνικό σας "έρωτα". Αρνιέμαι το διπολισμό σας και τα βαρετά, όμοια προγράμματα και συνθήματά σας. Το όραμά μου δεν η Ευρώπη με την κατευθυνόμενη παγκοσμιοποίηση, μα η ελπίδα μιας τόσης δα ανάσας στον αιωνίως κυνηγημένο Ελληνα πολίτη.

Για μας, στηρίζω τις ελεύθερες θέσεις του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ