Παρασκευή 5 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΟΤΑ ΔΗΚΚΙ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Στηρίζει «Δημοκρατική Συνεργασία» και Αντ. Καλούμενο

Την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το συνδυασμό της «Δημοκρατικής Συνεργασίας», με επικεφαλής τον Αντώνη Καλούμενο, επαναλαμβάνει, με ανακοίνωσή της η ΟΤΑ ΔΗΚΚΙ Αγίας Βαρβάρας.

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Στηρίζουμε μια παράταξη με ξεκάθαρη στάση, τόσο απέναντι στη δημοτική αρχή, όσο και στην κυβέρνηση, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τους τρεις δηλαδή εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων. Συμφωνούμε επίσης με το αγωνιστικό πλαίσιο όσον αφορά τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τη νεολαία, τη γυναίκα, τους συνταξιούχους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχει η θέληση για αγώνες, ώστε να ματαιωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής για μερική απασχόληση και τα γνωστά Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας απέναντι στο νέο αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πλήττει όλους τους εργαζόμενους. Εχει ξεκάθαρες θέσεις σαν παράταξη, για το λαϊκό αθλητισμό, την πολιτιστική αναβάθμιση και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλαίσιο για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, που στην πόλη μας διογκώθηκε επικίνδυνα με την παρούσα δημοτική αρχή του κ. Μίχου (γνωστού εκφραστή της κυβέρνησης και οπαδού του δημαρχοκεντρικού συστήματος)».

Ακολούθως η ΟΤΑ ΔΗΚΚΙ Αγ. Βαρβάρας αναφέρεται στον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο, Αντώνη καλούμενο, υπογραμμίζοντας: «Ο επικεφαλής της παράταξης είναι εγγύηση για τη συλλογικότητα και την αγωνιστική δράση και συνεχίζει κατά τη γνώμη μας την αγωνιστική παράδοση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας", παράταξης του αείμνηστου Μήτρου Σουλιμιώτη». Τέλος, εκφράζει «τη βεβαιότητα ότι το αγωνιστικό μέτωπο της Αριστεράς, για το οποίο αγωνιζόμαστε, με την επιλογή μας αυτή, ενδυναμώνεται σημαντικά». Και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Καλούμε το λαό της πόλης να συστρατευτεί αγωνιστικά, στηρίζοντας το συνδυασμό της "Δημοκρατικής Συνεργασίας", με τον οποίο η παράταξή μας θα συνεργαστεί και να δυναμώσει με τη συμμετοχή του το αγωνιστικό μέτωπο τόσο μέχρι τις δημοτικές εκλογές όσο και μετά από αυτές. Η ενίσχυση αυτού του μετώπου αποτελεί σημαντικό στοιχείο για μας και η όλη δράση μας είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στη λύση των σημαντικών προβλημάτων της πόλης τα οποία παραμένουν άλυτα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ