Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε κλίμα αισιοδοξίας για τις μάχες που έρχονται το λαϊκό γλέντι

Με επιτυχία και σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσαν από κοινού οι ΤΟ Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Το «παρών» έδωσαν σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί, εργαζόμενοι στην πόλη του Πειραιά, στο λιμάνι και ευρύτερα στον κλάδο των Μεταφορών.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΟ Μεταφορών, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Παίρνουμε μια ανάσα από τη σημερινή συνεστίαση, γιατί μπροστά μας έχουμε δύσκολες αλλά ταυτόχρονα όμορφες μέρες, γεμάτες μάχες και αγώνες. Από αύριο συνεχίζουμε μαχητικά για την οργάνωση της πανεργατικής απεργίας στις 28 του Φλεβάρη, για να νεκρώσει ξανά το λιμάνι του Πειραιά απ' άκρη σ' άκρη αλλά και άλλοι χώροι δουλειάς, για να πάρουν οι εργαζόμενοι τη θέση τους στον αγώνα στο πλάι των αγροτών αλλά και των φοιτητών που έχουν γεμίσει τους δρόμους. Δηλαδή, οι επόμενες μέρες για την κυβέρνηση δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Αυτό άλλωστε είχαμε πει εδώ και μήνες, ότι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης αντιμετωπίζεται στους δρόμους, μέσα στο κίνημα, με την πάλη των εργαζομένων, με τη συσπείρωσή τους στα σωματεία και τις μαζικές οργανώσεις και όχι με το να ψηφίζει κανείς τα νομοσχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως κάνουν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα».

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Διαμάντω Μανωλάκου και ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλη της ΚΕ και βουλευτές Β' και Α' Πειραιά, αντίστοιχα.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι πρωτοπόρες ΚΟΒ στην Οικονομική Εξόρμηση. Για την ΤΟ Πειραιά ήταν η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος και για την ΤΟ Μεταφορών η ΚΟΒ Ακτοπλοΐας.

Το λαϊκό γλέντι ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, χορό και φυσικά καλό φαγητό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ