Τρίτη 3 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Δήλωση στήριξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τον πρώην δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο

«

Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες, όσοι τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθούν με προβληματισμό και αμηχανία την εξέλιξή του, οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι και οι μικροεπαγγελματίες αυτής της πόλης έχουμε την ευκαιρία στις 8 Οκτώβρη να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του "πάμε και όπου βγει" και τους τοπικούς της εκπροσώπους και να κάνουμε την έκπληξη στέλνοντας τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε δήμο και Περιφέρεια στον δεύτερο γύρο των εκλογών».

Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωσή του ο Αρης Βασιλόπουλος, πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας (2014 - 2019) και νυν ιδιωτικός υπάλληλος.

Ακόμη, στη δήλωσή του ανάμεσα σε άλλα σημειώνει ότι «θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε ένα περιβάλλον επιχειρούμενης αποπολιτικοποίησης, όπου τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων που ζούμε σε αυτή, τα αίτιά τους καθώς και η στάση της κάθε παράταξης/υποψηφίου τα προηγούμενα χρόνια υποκαθίστανται από επικοινωνιακές παραστάσεις, παζάρια για μεταγραφές και κούφιες υποσχέσεις».

Σχολιάζει ότι τα προηγούμενα 4 χρόνια είδαμε τη δημοτική αρχή του κ. Βούρου στον συγκεκριμένο δήμο «να ιδιωτικοποιεί τον ηλεκτροφωτισμό τριπλασιάζοντας το πραγματικό κόστος στα 3.700.000 ευρώ. Είδαμε την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας και κοινόχρηστων χώρων πρασίνου σε τρίτους. Είδαμε να υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες στους πολίτες...».

Τονίζει ότι απέναντι στην πολιτική που «προωθούν από κοινού η "γαλάζια" κυβέρνηση, η "γαλάζια" περιφερειακή αρχή και η "γαλαζοπράσινη" δημοτική αρχή, η μόνη δύναμη που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα που βάζει τις ανάγκες των πολιτών στο επίκεντρο (αντιπλημμυρικά έργα, σχολική στέγη, προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, υπεράσπιση της σταθερής εργασίας με δικαιώματα κ.ά.) και όχι τα κέρδη των λίγων, που υπηρέτησε αυτό το πρόγραμμα με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι ανεξάρτητη από κάθε είδους επιχειρηματικό συμφέρον είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση".

Είναι τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη στην Περιφέρεια και τον Νίκο Σερετάκη στον δήμο».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «σίγουρα δεν είναι σε θέση να προβάλλουν ως εναλλακτική του κ. Βούρου άνθρωποι που διαγκωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια για μία θέση δίπλα σε κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς, υποψήφιοι που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής όντας μέχρι χθες σε θέσεις ευθύνης και συνδυασμοί που σιώπησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα ακανθώδη ζητήματα του δήμου και ξαφνικά διεκδικούν την ψήφο των πολιτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ