Τρίτη 3 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία. Θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο Κατερίνης (στο ύψος του 4ου Δημοτικού), θα μιλήσει ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Θα χαιρετίσει η Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καβάλα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα χαιρετίσει ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στην Πόρτα Ριάλα. Θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπορμπότης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κόρινθο, στα Περιβολάκια, με ομιλητές την Βιβή Τζέκου, υποψήφια δήμαρχο Κορινθίων και τον Νίκο Κουτουμάνο, υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Θα μιλήσουν οι Γιάννης Κουρούκλης, υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου και Σπύρος Καμπίτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πύργου «Σάκη Καράγεωργα». Θα μιλήσουν οι Χρήστος Αθανάσουλας, υποψήφιος δήμαρχος Πύργου και Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Τετάρτη 4 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Τ. Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Εκτορας Γάζος.

-- Στις 7 μ.μ. στα Γιάννενα, στο Αλσος. Θα μιλήσουν ο Γ. Πρέντζας και η υποψήφια δήμαρχος Ολυ Τσουμάνη.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητές τον Νόντα Στολτίδη, υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια δήμαρχο Κοζάνης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον πεζόδρομο στα Λιμενάρια Θάσου. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χρυσάφης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Διονύσης Κλάδης.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου. Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Μαντζουράτος, υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, και Αλεξάνδρα Μπαλλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Λιμάνι Ναυπάκτου. Θα μιλήσουν οι Νίκος Μπίμπας, υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας, και Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ