Σάββατο 8 Ιούλη 2023 - Κυριακή 9 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμία αναμονή! Μαχητική αντιπολίτευση μέσα στον λαό και στους αγώνες του

Δ. Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε μία ακόμα αντιλαϊκή κυβέρνηση, απ' αυτές που έχει γνωρίσει ο τόπος μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει εναλλακτική για τον λαό, όχι στον δρόμο που υπηρετεί τα κέρδη των λίγων, αλλά σε έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο που υπηρετεί τις δικές του σύγχρονες ανάγκες Δ. Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε μία ακόμα αντιλαϊκή κυβέρνηση, απ' αυτές που έχει γνωρίσει ο τόπος μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει εναλλακτική για τον λαό, όχι στον δρόμο που υπηρετεί τα κέρδη των λίγων, αλλά σε έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο που υπηρετεί τις δικές του σύγχρονες ανάγκες

RIZOSPASTIS

  • Οποιος εξακολουθεί να μιλάει για μια δήθεν «παντοδυναμία» της νέας κυβέρνησης, και μάλιστα να την αβαντάρει, θα διαψευστεί πανηγυρικά.
  • Η «παντοδυναμία» ή όχι της κάθε κυβέρνησης δεν κρίνεται από την κοινοβουλευτική της δύναμη, ή από το ποσοστό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κρίνεται από το αν υπάρχει δυνατό οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα, αν υπάρχει δυνατό ΚΚΕ.
  • Αυτή είναι η δική μας δέσμευση: Να είμαστε η λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση και μέσα εδώ, αλλά κυρίως έξω, μέσα στον λαό, μέσα στους αγώνες του.
  • Αντιπολίτευση από τη σκοπιά του λαού δεν μπορούν να κάνουν τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, επειδή ουσιαστικά ταυτίζονται με την κυβέρνηση στα κύρια προγραμματικά ζητήματα.

ΣΕΛ.  7   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ