Πέμπτη 15 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζουν το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με το ψηφοδέλτιο στο χέρι

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το άνοιγμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ, και ενώ απομένουν λίγες μέρες για τις εκλογές, με στόχο να φτάσει το κάλεσμα του Κόμματος παντού, οι χιλιάδες λαού που το εμπιστεύτηκαν στις εκλογές του Μαΐου να το ξανακάνουν, μαζί με πολύ περισσότερους.

Ετσι ώστε οι κάλπες της 25ης Ιουνίου να βγάλουν πιο ισχυρό ΚΚΕ, να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, των πολέμων και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της «κανονικότητας» των πνιγμένων μεταναστών στη Μεσόγειο, απέναντι στην πολιτική την οποία στηρίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά πως εμείς διαλέγουμε τις ζωές μας, απέναντι στα κέρδη τους.

Σε αυτήν την προσπάθεια προμετωπίδα είναι η καθημερινή δουλειά με το ψηφοδέλτιο, η πλατιά διακίνησή του, άνθρωπο τον άνθρωπο, στην οποία συμβάλλουν με αυταπάρνηση μέλη, φίλοι και οπαδοί.

Ιδιαίτερη ώθηση μπορεί να δώσει η μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς, με την κάθε ΚΟΒ να καταμερίζει τα πλάνα διακίνησης, με χαρτί και μολύβι να σχεδιάζει το πού και πώς θα φτάσουν τα φύλλα, μαζί βέβαια με τα ψηφοδέλτια και τις ανακοινώσεις του Κόμματος για τις τελευταίες εξελίξεις. Ηδη κλείνονται τα ραντεβού για το πρωί του Σαββάτου, ώστε ο καθένας και η καθεμία να πάρουν τα φύλλα που τους αναλογούν, να χρεώσουν και άλλους που με τη σειρά τους θα πάνε την εφημερίδα και το ψηφοδέλτιο σε ευρύτερο κομμάτι εργαζομένων, νεολαίας και ανθρώπων του μόχθου. Παράλληλα θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών σε χώρους δουλειάς και Εκπαίδευσης, σε πάρκα και πλατείες, χώρους Υγείας, εμπορικούς δρόμους και επιβατικούς σταθμούς, συνοικίες και γειτονιές. Ο πήχης γι' αυτήν την πανεξόρμηση μπαίνει πολύ ψηλά, για να βρεθούν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ αλλά και η πλειοψηφία όσων χαμογέλασαν από την άνοδο του Κόμματος και επιθυμούν να διατηρηθεί ή και να ενισχυθεί, και ήρθε πλέον η ώρα να κάνουν την υπόθεση αυτή και δική τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αφετηρία για ένα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ(2022-10-11 00:00:00.0)
Κλιμακώνονται οι προετοιμασίες για την πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 2 - 3 Οκτώβρη(2021-09-28 00:00:00.0)
Τρίμηνη άμιλλα για την αποφασιστική αύξηση της διακίνησης του «Ριζοσπάστη»(2018-05-05 00:00:00.0)
Ακόμα πιο αποφασιστικά για την αύξηση της κυκλοφορίας(2017-05-07 00:00:00.0)
Ξεπέρασε τα 71.500 φύλλα η διακίνηση του «Ριζοσπάστη»(2012-12-22 00:00:00.0)
Να μη λείψει κανείς από την πανεξόρμηση της Κυριακής(2004-06-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ