Πέμπτη 15 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ
Κράτος - ΕΕ - Διακινητές βυθίζουνε στον θάνατο ανθρώπινες ζωές

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, η προγραμματισμένη εκδήλωση της ΠΟ Σπουδάζουσας της ΚΝΕ στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ μετατράπηκε σε μαζική παρέμβαση στον Λευκό Πύργο, με πανό και συνθήματα.

Μοιράζοντας πλατιά την ανακοίνωση του ΚΚΕ, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ φώναξαν συνθήματα όπως «Κάναν τη Μεσόγειο υγρό νεκροταφείο, δε θα συνηθίσουμε ποτέ μας το σφαγείο», «Τέμπη, νεκροί και επαναπροωθήσεις, οι μόνοι που 'ναι ένοχοι ΕΕ και κυβερνήσεις» και «Πνιγμένοι μετανάστες και πρόσφυγες νεκροί, αυτή είναι της ΕΕ η πολιτική».

Σε μεγάλη εξόρμηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης προχώρησαν και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πάτρα με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Με αφετηρία το εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην πλατεία Γεωργίου, κρατώντας πανό και πικέτες και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Χιλιάδες φτωχοί και ξεριζωμένοι, ψάχνουν την ελπίδα βρίσκονται πνιγμένοι», «Κράτος - ΕΕ - Διακινητές βυθίζουνε στον θάνατο ανθρώπινες ζωές» και «Πνιγμένα παιδιά και ξεριζωμός αυτός είναι ο καπιταλισμός», μοίρασαν πλατιά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.


Πάτρα
Πάτρα

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ