Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Μη χάσετε χρόνο: Διαλέξτε τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα

Γεωργιάδου Μαργαρίτα εργαζόμενη στο Δασαρχείο Λαγκαδά, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων

RIZOSPASTIS

Γεωργιάδου Μαργαρίτα εργαζόμενη στο Δασαρχείο Λαγκαδά, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων
Η Μαργαρίτα Γεωργιάδου, εργαζόμενη στο Δασαρχείο Λαγκαδά, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, σημείωσε ότι πάνω από 10 χρόνια συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα με παράταξη που προερχόταν από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ. Πριν από 4 χρόνια η συνδικαλιστική της δίωξη αλλά και όλα όσα βιώνουν οι εργαζόμενοι, ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, στάθηκαν, όπως είπε, «η αφορμή να συνειδητοποιήσω και να αναθεωρήσω πολλά πράγματα, που μέχρι τότε τα θεωρούσα δεδομένα. Οι συνάδελφοι κομμουνιστές συνδικαλιστές ήταν οι πρώτοι που μου έδωσαν το χέρι να σηκωθώ. Η αγωνιστική στάση ζωής, η έννοια της αλληλεγγύης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της στήριξης, ήταν μπροστά μου και τις ακολούθησα. Συνειδητοποίησα για πρώτη φορά στη συνδικαλιστική μου πορεία ότι δεν έχει σημασία αν ο δρόμος που θα διαλέξω θα είναι δύσκολος και με εμπόδια. Σημασία έχει να είναι καθαρός και ουσιαστικός. Γι' αυτό διάλεξα τον δρόμο της συμπαράταξης με το ΚΚΕ».

Μίλησε όμως και με την ιδιότητα της μάνας ενός 17χρονου μαθητή της Β' Λυκείου, που μένει και πάει σχολείο στις δυτικές συνοικίες και που θα ψηφίσει για πρώτη φορά φέτος. Οπως είπε, «απευθύνομαι στον 17χρονο γιο μου και σε όλους τους νέους και νέες της ηλικίας του. Μη χάσετε τον χρόνο που έχασα, μέχρι να ανακαλύψω τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα για μια ζωή που μας αξίζει.

Το "δεν πάει άλλο" που σας πνίγει όταν διαπιστώνετε ότι δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για καλύτερη Παιδεία, ότι η μόρφωση εξαρτάται από την οικονομική δυνατότητα των γονιών σας, αφού και το σχολείο είναι ταξικό, πρέπει να μην το αφήσετε έτσι.

Από τα Διαβατά, τη Μενεμένη, την Πολίχνη, τη Σταυρούπολη, το Κορδελιό δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνουν μόνο ψυκτικοί, όπως επιθυμεί και δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Περιστέρι.

Δεν είναι της μοίρας μας γραφτό να ζούμε έτσι, ούτε εμείς οι γονείς ούτε τα παιδιά μας!

(...) Μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ και τη συλλογική αγωνιστική ανιδιοτελή δράση, στην οποία δεν υπάρχουν "σωτήρες" ούτε "ατομικές λύσεις", μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά όλα αυτά που μας έχουν στερήσει και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, με τα παιδιά μας δίπλα.

Γι' αυτό λοιπόν: Η πρώτη ψήφος σας να είναι κόκκινη και να γράφει ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Ελεύθεροι όλου του κόσμου ενωθείτε για να τερματίσουμε την εκμετάλλευση, τον καπιταλισμό»(2018-09-25 00:00:00.0)
Η αποχή από την κάλπη είναι αποχή και από τους αγώνες(2010-09-30 00:00:00.0)
Δωρεάν ιατρικές συμβουλές(2006-05-28 00:00:00.0)
Δεν την αντέχω τη φωτιά του πολέμου!(2003-02-23 00:00:00.0)
Επαναστάτης όλη τη ζωή(2001-12-19 00:00:00.0)
Απορίες για το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατ(1999-01-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ