Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ
Μιλούν για «αμυντική βιομηχανία» και εννοούν την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων

«Η συρρίκνωση και τελικά η αποδυνάμωση της ελληνικής κρατικής αμυντικής βιομηχανίας είναι στόχος και εκτελείται σε συμφωνία των ελληνικών κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα οικονομικά συμφέροντα που διαμορφώνουν την πολιτική της και του δολοφονικού αυτού οργανισμού που λέγεται ΝΑΤΟ, ο οποίος διαφημίζεται κιόλας», τόνισε στην παρέμβασή του ο Αν. Τσουκαράκης σημειώνοντας: «Αν ανατρέξει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων θα διαβάσει το εξής: "Η εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και προμηθεύει με ΝΑΤΟικού τύπου όπλα, οπλικά συστήματα και πυρομαχικά τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις". ΝΑΤΟικού τύπου, καλά ακούσατε. Το βάλαμε και στην ιστοσελίδα ελληνικού εργοστασίου μπας και ξεχαστούμε. Στο τέλος δε της ιστοσελίδας αυτής αναγράφεται: "Παραγωγή προϊόντων βάσει των υψηλών προδιαγραφών του NATO" και "Πιστοποιημένη από το ΝΑΤΟ"».

Πρόσθεσε ότι «η πλήρης ταύτιση των μέχρι τώρα κυβερνήσεων στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης κάνει τη χώρα μας τον καλύτερο πελάτη σε εγχώρια και ξένα μονοπώλια της πολεμικής βιομηχανίας (...)

Αυτοί μιλούν για "αμυντική βιομηχανία" και εννοούν πολεμική βιομηχανία για εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών τους σχεδίων σε όλη τη Γη! Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η ΠΥΡΚΑΛ του Υμηττού οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον μαρασμό και στο λουκέτο, ως συνέχεια μιας στοχευμένης επίθεσης σε κρατικές επιχειρήσεις, όπως είναι τα Ναυπηγεία, ο ΟΤΕ, η ΕΑΒ, η ΕΛΒΟ, αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών που εφάρμοσαν διαχρονικά όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις (...)

Το ΚΚΕ, διαχρονικά, αντιπαλεύει τη συρρίκνωση και την ιδιωτικοποίηση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι αυτή διαθέτει σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν πολλαπλά, όπως για παραγωγή αμυντικού εξοπλισμού αλλά και παραγωγή μέσων για ειρηνικές χρήσεις, στο πλαίσιο ενός ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας, με στόχο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Κερασάκι στην τούρτα» της υποβάθμισης το κυβερνητικό πάρκο στις εγκαταστάσεις της(2021-04-06 00:00:00.0)
Να απορρίψουν οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ ψευτοδιλήμματα και σχέδια του κεφαλαίου(2017-05-04 00:00:00.0)
Προσηλωμένη στις δεσμεύσεις ΕΕ - ΝΑΤΟ και τις απαιτήσεις του κεφαλαίου για την αμυντική βιομηχανία(2016-11-25 00:00:00.0)
Απολύσεις και συρρίκνωση τα σχέδιά τους(2013-11-07 00:00:00.0)
Τι υπηρετούν τα σχέδια στην αμυντική βιομηχανία;(2013-07-04 00:00:00.0)
Να σταματήσει άμεσα η πολιτική της συρρίκνωσης(1998-06-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ