Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΤΣΙΚΑ
Με το ΚΚΕ για να διεκδικήσουμε ένα φωτεινό μέλλον

Μότσικα Κατερίνα, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κορδελιού – Ευόσμου και πρόεδρος του συλόγου γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού σχολείου Κορδελιού

RIZOSPASTIS

Μότσικα Κατερίνα, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κορδελιού – Ευόσμου και πρόεδρος του συλόγου γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού σχολείου Κορδελιού
Η Κατερίνα Μότσικα, άνεργη μητέρα, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Κορδελιού - Ευόσμου και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού, μιλώντας για τη συμπόρευσή της με το ΚΚΕ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Συμπορεύομαι με το ΚΚΕ, γιατί η κατάσταση που βιώνει σήμερα ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι όμως συνολικά οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι γυναίκες και οι νέοι, είναι άδικη και αφόρητη. Αποφάσισα να συμπορευτώ με το ΚΚΕ γιατί μέσα στην πανδημία το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που με τα μέλη του μίλησε και αγωνίστηκε για πραγματικά μέτρα προστασίας των παιδιών μας. (...) έβαλε στη συζήτηση το αίτημα για λιγότερους μαθητές μέσα σε κάθε τάξη ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η μετάδοση του ιού. (...) απαίτησε μέσα και από τους συλλόγους γονέων να υπάρξουν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, για να επανέλθουν ομαλά τα παιδιά μας στην καθημερινότητα μετά από ενάμιση χρόνο που απείχαν από το σχολείο και όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες. (...) διεκδίκησε και διεκδικεί σταθερά να προσληφθούν μόνιμα οι εκπαιδευτικοί που είναι απαραίτητοι (...)

Γιατί τα μέλη του ΚΚΕ μπήκαν μπροστά μέσα από την Ενωση Γονέων του δήμου, να απαιτήσουν και από κάθε αρμόδιο φορέα την κάλυψη των κενών στην παράλληλη στήριξη των παιδιών που την έχουν ανάγκη. Γιατί με τα μέλη του ΚΚΕ μπροστά διεκδικήσαμε σαν Ενωση Γονέων να μην σταματήσει το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κορδελιό, που καλύπτει τις μαθησιακές ανάγκες δεκάδων παιδιών, που δεν μπορούν για οικονομικούς λόγους να στηριχτούν από τις οικογένειές τους.

(...) Γιατί ήταν το μόνο κόμμα που με τα μέλη του μπήκε μπροστά, για να μην έχουν τόπο να σταθούν οι φασίστες στις γειτονιές μας, μετά και τις επιθέσεις στα ΕΠΑΛ της περιοχής.

(...) Γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δείξει πώς μπορούμε να αγωνιστούμε ενάντια στα σκοτάδια που μας ετοιμάζουν, να διεκδικήσουμε ένα φωτεινό μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Γιατί θέλω να κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια, για να τους δείξω ότι αξίζουν και μπορούν να αγωνιστούν για έναν κόσμο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τους και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το ΚΚΕ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ