Σάββατο 15 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 16 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ξεπέρασε τα 47.000 φύλλα η διακίνηση

Η πετυχημένη πανεξόρμηση του περασμένου Σαββατοκύριακου με τον «Ριζοσπάστη» και το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ, που ξεδιπλώνεται ήδη και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Τα δεκάδες χιλιάδες φύλλα που διακινήθηκαν σε όλη τη χώρα είναι το επιστέγασμα της μαχητικής προσπάθειας των Οργανώσεων να φτάσει το Κάλεσμα όσο το δυνατόν πιο πλατιά, διευρύνοντας τον κύκλο αυτών που το πήραν στα χέρια τους πέρα από τον πιο σταθερό περίγυρο του Κόμματος. Ο στόχος που μπαίνει τώρα είναι να σταθεροποιηθεί και να δυναμώσει η συζήτηση μαζί τους, το κάλεσμα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτώβρη η διακίνηση έφτασε τα 23.453 φύλλα στην Αττική και τα 23.639 φύλλα στην επαρχία (περιλαμβάνει τα φύλλα των Οργανώσεων, τους συνδρομητές και την εκτίμηση για τη διακίνηση μέσω περιπτέρων). Συνολικά δηλαδή είχαν διακινηθεί πάνω από 47.000 φύλλα.

Στην Αττική πολλές Κομματικές Οργανώσεις κάλυψαν ή προσέγγισαν τον στόχο που είχαν θέσει για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» με ένθετο το Κάλεσμα της ΚΕ. Χαρακτηριστικά, η Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού όχι μόνο έπιασε το πλάνο της, αλλά χρεώθηκε παραπάνω φύλλα με σκοπό να φτάσει σε ακόμα περισσότερους.


Σε ορισμένους χώρους όπου το προηγούμενο διάστημα δόθηκαν μάχες (π.χ. ξενοδοχεία) διακινήθηκε αυξημένος αριθμός φύλλων. Μέσω της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ - Ερευνητικών Κέντρων το Κάλεσμα έφτασε σε εκατοντάδες φοιτητές όλων των ετών, σε οικότροφους στις Εστίες και άλλους. Τέλος, στις κλαδικές ΚΟΒ ήταν αξιοσημείωτη και επιτυχημένη η προσπάθεια να φτάσει το Κάλεσμα ευρύτερα σε εκλεγμένους στα ΔΣ σωματείων και μαζικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ