Σάββατο 15 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 16 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
«Ανεπιθύμητοι οι ΝΑΤΟικοί στην Πάτρα!»

Συγκέντρωση το Σάββατο 15 Οκτώβρη στις 11 π.μ. ενάντια στον ελλιμενισμό ΝΑΤΟικών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας

Κάλεσμα στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης να δώσουν δυναμικό, μαχητικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτώβρη (11 π.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων), ενάντια στον προγραμματισμό ελλιμενισμού μεγάλης ΝΑΤΟικής δύναμης πλοίων στο λιμάνι της πόλης τις επόμενες μέρες (έχοντας μάλιστα Τούρκο διοικητή), απευθύνει η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας.

Τηλεφωνική παρέμβαση για το θέμα έκανε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ενώ και αντιπροσωπεία της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποίησε παρέμβαση στον διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου και στον λιμενάρχη Πατρών.

Εκφράζοντας τα αισθήματα του λαού της πόλης, απαίτησαν να μην προσεγγίσει στο λιμάνι της Πάτρας και σε κανένα άλλο λιμάνι η ΝΑΤΟική αρμάδα, να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς ιμπεριαλιστές και να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εκδηλώσεις του νυχτερινού ημιμαραθωνίου προς τιμήν του Φάνη Τσιμιγκάτου, που ζητήθηκε η ακύρωσή τους για λόγους «εθνικής ασφάλειας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ