Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

- Η ΤΕ Καστοριάς καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του - Επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 7 μ.μ. στο cafe «Envy» στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

- Η ΚΟ Αρχαγγέλου Ρόδου καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη στο καφενείο στη Λιβάδα, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Τάκης Πότσος, στέλεχος του Κόμματος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η Μαρία Χατζηγιάννη, περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Παρασκευή

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Καρλοβάσου και Μαραθοκάμπου καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή» στις 6 μ.μ., στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (Χατηγιάννειο Κτίριο). Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του Κόμματος.

Το Σάββατο 8 Οκτώβρη

- Η ΤΕ Εβρου καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του, επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Καπνομάγαζο). Θα μιλήσει η γιατρός Ελένη Μπάγια, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΟ Κιλκίς καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορομηλιάς. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, από το συγκρότημα της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ με τίτλο «Τα τραγούδια του Αγώνα» και λαϊκό γλέντι με τον Τάσο Ευτυχιάδη.

Την Κυριακή 9 Οκτώβρη

- Η ΤΕ Θεσπρωτίας καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Νέα Σελεύκεια, με ομιλητή τον Θανάση Λεκάτη, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ με αφορμή τα 79 χρόνια από τη μάχη του Κηφισού και τα 81 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ καλούν τον λαό του Αιγάλεω στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη μάχη του ΕΛΑΣ ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές και τους συνεργάτες τους, στις 11.30 π.μ. στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης, επί της λεωφόρου Κηφισού στο Αιγάλεω (Αη Γιώργης).

Τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη

- Η ΤΕ Κέρκυρας καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του, επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Παπαγεωργίου, παθολόγο, συνεργάτρια του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ