Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξομολόγηση ενός κοριού που φοβάται μην ψοφήσει

Τι είναι τα κρατικά μυστικά;

Εγώ ξέρω από μυστικά κάθε είδους. Αλλά τα κρατικά μυστικά είναι τα καλύτερα, τα πιο ενδιαφέροντα. Αλλά και τα πιο απόρρητα: Ούτε η Μάτα Χάρι δεν τα γνωρίζει.

Γιατί δεν είναι προσωπικά. Ντάξει με τις ζήλιες ανάμεσα στα ζευγάρια, τους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς για ιδέες κ.λπ.

Αλλά το να κρατιέται μια ολόκληρη μάζα ανυποψίαστων, απλών καθημερινών ανθρώπων υπό έλεγχο, χωρίς μάλιστα να το συνειδητοποιούν και τελικά να δουλεύουν ακούραστα και ρυθμικά σαν μελίσσι; Ε, αυτό θέλει ταλέντο, θέλει σχέδιο.

Τι είναι η παρακολούθηση;

«Κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις» είπε ο καινούργιος αρχηγός. Σωστό αυτό. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Και κάποιοι εκπλήσσονται σήμερα με αυτή την ιστορία των υποκλοπών κατά πολιτικών και δημοσιογράφων. Λογικό να αρνούνται έως και την ύπαρξή μου.

Ωστε ο παράδεισος των λίγων να παραμείνει η κόλαση των πολλών.

Πρέπει να 'χετε καταλάβει ποιος είμαι. Γνωριζόμαστε πλέον.

Με λένε κοριό, αλλιώς και ψείρα... Οπως καταλαβαίνετε η σύνδεση με τα ζωύφια δεν είναι τυχαία.

Βέβαια έχω εξελιχθεί αρκετά μέσα στα χρόνια. Πλέον έχω χίλιες ικανότητες.

Μπορώ να καταγράφω ώρες και ώρες συνομιλιών, σε όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις. Δουλεύω υπερωρίες για να αποκαλυφθεί και φιμωθεί κάθε φωνή αντίστασης.

Για να γίνει αυτό έχουν αξιοποιηθεί όλες οι τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής μας.

Εχω πολλούς συναδέλφους και συνεργάτες. Κι εμείς σαν μελίσσι δουλεύουμε. Χρόνια και χρόνια.

Τελευταία όμως σαν να φοβάμαι.

Ολο και δυσκολεύει το σχέδιό μας ενάντια στους ανθρώπους που δουλεύουν, ενάντια στους νέους. Τα αφεντικά όλο και τρώγονται μεταξύ τους για τη θέση του πιο ισχυρού, για το ποιος θα αποκτήσει τα καλύτερα μυστικά. Και εδώ και σε άλλες χώρες «ακούω» μηνύματα οργάνωσης των απλών αυτών, ανυποψίαστων ανθρώπων.

Τι θα γίνει όταν κι άλλοι πολλοί ακόμη συνειδητοποιήσουν την αλήθεια; Οτι το «αφεντικό» μου, το Κράτος, δεν τους προστατεύει; Οτι αντίθετα τους υποτάσσει στα αόρατα δεσμά των λίγων;

Πρέπει να ψιθυρίσω αυτόν μου τον φόβο στους άλλους κοριούς. Εύκολο, υπάρχει και η «διασύνδεση» πια, η «διαλειτουργικότητα».

Βλέπετε, έχω ακούσει τι σχεδιάζει για μένα ο λαός. Μαζί με τα αφεντικά μου με περιμένει κι εμένα η καταστροφή, η «φωτιά» της λαϊκής οργής είναι αυτό που με τρομοκρατεί.

ΥΓ. Να ενημερώσω και τους Ρώσους και Κινέζους «φίλους» μου για τον κίνδυνο; Αυτός μας ενώνει στο κάτω κάτω.


Ο Μαρκόνης


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ