Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«Στο σφυρί» κατοικία μονογονεϊκής οικογένειας με δύο ΑμεΑ

Τον πλειστηριασμό της κατοικίας σχολικής καθαρίστριας καταγγέλλουν τα Σωματεία Καθαριστών - Καθαριστριών Αττικής και Πειραιά, καλώντας σωματεία και φορείς να υψώσουν φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας, να παλέψουν ενάντια στον συγκεκριμένο, που πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη 21/9, όπως και σε κάθε πλειστηριασμό.

Οπως επισημαίνουν, η κατοικία που βγαίνει «στο σφυρί» είναι το σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας με 4 παιδιά, τα δύο εκ των οποίων είναι ΑμεΑ!

«Να μην το επιτρέψουμε!», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν τα σωματεία και στηλιτεύουν το γεγονός ότι την ώρα που απειλούν να ξεσπιτώσουν μια οικογένεια «δεσπόζουν στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ οι κυβερνητικές δηλώσεις για τις λύσεις που δίνονται (με το αζημίωτο βέβαια) στο πρόβλημα της στέγασης».

Καλούν τους εργαζόμενους, τα σωματεία των καθαριστριών και κάθε συνδικαλιστική οργάνωση «να υψώσουν φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας της συναδέλφου μας, να συμπαρασταθούν με αποφάσεις και με τη συμμετοχή τους, ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό, σε κάθε κατάσχεση που έχει στο στόχαστρο την εργατική - λαϊκή κατοικία, να είναι σε επιφυλακή για όταν και όποτε χρειαστεί! Μόνο η δική μας αγωνιστική δράση, η αλληλεγγύη και η οργάνωση μας μπορούν να δώσουν θετικά αποτελέσματα για τις διεκδικήσεις μας και τη ζωή μας», καταλήγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ