Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις - συγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής

Συσκέψεις - συγκεντρώσεις πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Για σήμερα και αύριο προγραμματίζονται:

Σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτέμβρη

Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής στο Περιστέρι (θεατράκι έναντι ΟΤΕ), με θέμα: «Οι τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και οι θέσεις του ΚΚΕ για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ, και η Μαίρη Αγρογιάννη, μέλος του ΤΓ Υγείας - Πρόνοιας, γιατρός και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Νέου Κόσμου Α' Αθήνας στην πλατεία Χελντράιχ, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Γιώργος Ντούνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Α' Αθήνας.

Αύριο, Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Χαϊδαρίου στο Παλατάκι με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής στο Πασαλιμάνι, με θέμα: «Οι τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και οι θέσεις του ΚΚΕ για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (θεατράκι ΟΤΕ), με θέμα την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την πανδημία, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Ωρωπού και η ΚΟ Διονύσου - Βόρειων Χωριών, στην πλατεία Αφιδνών, με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό». Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ του Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας στο Πάρκο Μητέρας, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας στην πλατεία Γκύζη, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org