Τετάρτη 16 Ιούνη 2021 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Με μεγαλύτερη ένταση και μαζικότητα για ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας

Τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, για εκπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ και για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, χαιρετίζει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων».

«Το γεγονός πως για τρίτη συνεχόμενη φορά παρατηρείται αύξηση στη συμμετοχή των αρχαιρεσιών, σημαίνει πως ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου με την "Αγωνιστική Συσπείρωση" στο τιμόνι είναι ζωντανό κύτταρο που παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο μέσα στον χώρο δουλειάς, αλλά και ταυτόχρονα με την παρέμβασή του δίνει πολλές φορές τον τόνο στην πρεβεζιάνικη κοινωνία», σημειώνει.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών για το ΔΣ του συλλόγου ψήφισαν 186 και τα έγκυρα ήταν 173. Η «Αγωνιστική Συσπείρωση» έλαβε 131 ψήφους (75,7%) και 5 έδρες και η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» 42 ψήφους (24,2%) και 2 έδρες. Για το συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ τα έγκυρα ήταν 151, η «Αγωνιστική Συσπείρωση» έλαβε 99 ψήφους (65,5%) και εξέλεξε 2 αντιπροσώπους και η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» 52 ψήφους (34,4%) και 1 αντιπρόσωπο. Για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» έλαβε 131 ψήφους (74%) και εξέλεξε 8 αντιπροσώπους και η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» 46 ψήφους (25,9%) και 1 αντιπρόσωπο.

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» τονίζει πως «ο αγώνας μας για δουλειά με δικαιώματα, για ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, για αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας όχι απλά δεν σταματά, αλλά από εδώ και μπρος θα πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη ένταση αλλά και μαζικότητα. Το επόμενο διάστημα είναι αναγκαίο το ΔΣ του συλλόγου να μετατραπεί σε επιτελείο αγώνα και το κάθε μέλος με την ενεργή δράση του να γίνει πρωταγωνιστής στην πάλη για τη διεκδίκηση της υγείας του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ