Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αλλοι δύο υγειονομικοί θύματα του κορονοϊού

Αλλος ένας νοσηλευτής έχασε τη μάχη για τη ζωή από επιπλοκές του κορονοϊού. Πρόκειται για τον 59χρονο Κωνσταντίνο Πετσούκη, νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Φλώρινας και πατέρα δύο παιδιών. Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Φλώρινα, όμως στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου, μετά από πολυήμερη νοσηλεία, τελικά κατέληξε.

Από επιπλοκές του κορονοϊού κατέληξε και η 53χρονη Κ. Μ., ακτινοφυσικός στο «Θεαγένειο», η οποία από τις 21/11 νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών "Θεαγενείου"» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συναδέλφους και στους φίλους της εκλιπούσας. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μένουμε δυνατοί, δεν μένουμε όμως σιωπηλοί μπροστά στα κενά προστασίας της δημόσιας υγείας, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλα θύματα», σημειώνει.

Στο μεταξύ, στους 50 έφτασε ο αριθμός των υγειονομικών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου οι οποίοι είναι θετικοί στον κορονοϊό, και ήδη δύο συνάδελφοί τους κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ