Σάββατο 31 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 1 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Πρωτοβουλίες για την προστασία της υγείας του λαού

Συνδικάτα και φορείς σε όλη τη χώρα ενισχύουν τον αγωνιστικό συντονισμό τους και τις παρεμβάσεις τους, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων και του λαού από την πανδημία, μεταξύ άλλων με άμεση και ουσιαστική θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, μέτρα για τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τις συγκοινωνίες, τις κλειστές δομές κ.ο.κ.

Σε συνέχεια αυτής της δραστηριότητας, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται τα εξής:

-- Στη Θεσσαλονίκη το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) και η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης οργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή 1/11, στις 7 μ.μ. Η εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom (για πληροφορίες για την παρακολούθηση επικοινωνείτε με τα συνδικάτα).

-- Σωματεία και φορείς σε Κερατσίνι - Δραπετσώνα προχωρούν σε σύσκεψη με αντικείμενο την οργάνωση της πάλης για μέτρα προστασίας της υγείας, την Κυριακή 1/11, στις 11 π.μ. στην πλατεία Κύπρου.

-- Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας καλεί σωματεία, φορείς και εργαζόμενους σε σύσκεψη τη Δευτέρα 2/11, στις 6.30 μ.μ., με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στο νομό και την ανάγκη άμεσων μέτρων προστασίας της υγείας.

-- Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, συνδικάτα και μαζικοί φορείς οργανώνουν κινητοποίηση την Τρίτη 3/11 έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

-- Στον Βόλο, κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία οργανώνουν το Σάββατο 7/11 στην παραλία της πόλης οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, μαζί με συλλόγους και φορείς.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org