Τρίτη 14 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Διαμαρτυρία ενάντια στην υποβάθμισή του

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (πρώην ΕΙΑΑ) στο Ιλιον πραγματοποίησαν χτες η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, το Σωματείο Εργαζομένων ΚΑΤ.

Παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ), των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, των Παραρτημάτων Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Στο πλευρό των συγκεντρωμένων βρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αποκατάσταση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα.

Την ανάγκη για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων ανέδειξε η Βούλα Πάκου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΚΑΤ.

Η αποκατάσταση είναι ζήτημα ζωτικής ανάγκης για την εργατική - λαϊκή οικογένεια, τόνισε ο Χάρης Χουρδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ