Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... ροκάδικα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΟ «ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ» παραμένει στην επικαιρότητα μετά την ομιλία του Κ. Καραμανλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, αφού σε αυτό αναφέρθηκε. Αρα κάτι ξέρει ο Λαλιώτης που συνεχίζει την τακτική του.

Οχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά σίγουρα ευτελίζουμε και την έννοια του ροκ ως μουσικού ρεύματος, συνδέοντάς το με πρόσωπα όπως ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και τις απόλυτα «ξενέρωτες» αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα δυο αυτά κόμματα.

Βεβαίως, το πραγματικό «σκληρό ροκ» το παίζουν εμμέσως οι Αμερικανοί στο Λάακεν και ο Σημίτης έχει «ξεβιδωθεί» στο χορό, όπως όλα δείχνουν, έστω και αν δεν του πολυπάει στο «στιλ».

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε και περήφανοι δηλαδή, επειδή η πιο επιτυχημένη επένδυση στη Βουλγαρία για τη χρονιά που πέρασε είναι μια θυγατρική του ΟΤΕ; Ο υπουργός Ανάπτυξης, βέβαια, θα είναι σίγουρα ευτυχής...

Ο ΟΤΕ της Ελλάδας, όμως, δε φαίνεται να είναι και τόσο «επιτυχημένη επένδυση» τελευταία, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τους εισαγγελείς που έχουν ασκήσει διώξεις εναντίον του διευθύνοντα συμβούλου, κ. Μανασσή.

Το κακό με αυτή την ιστορία είναι πως «επενδυτές» στον ελληνικό ΟΤΕ είναι οι φορολογούμενοι Ελληνες πολίτες, και μάλιστα χωρίς να το θέλουν, διότι κανείς δεν τους ρώτησε.

Οσο για τα κέρδη των «επενδυτών», δε βλέπουμε να μειώνεται καθόλου η αστική μονάδα, μόνο οι διεθνείς κλήσεις παραμένουν ακριβές για το μέσο βαλάντιο όσο κι αν μειώνονται.

Και, τέλος πάντων, όπως και να 'χει το πράγμα, είναι μάλλον ειρωνικό να μιλάμε για τη μεγαλύτερη επένδυση στη Βουλγαρία την ώρα που μόλις χιονίσει λίγο στην Ελλάδα τα αποκλεισμένα χωριά και νησιά μένουν χωρίς τηλέφωνα και επικοινωνίες. Δε βρίσκετε;


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ