Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Την Κυριακή η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την παρέμβαση στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης

Την Κυριακή, 16 Φλεβάρη, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κόμματος, με θέμα «Η παρέμβαση του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης», υλοποιώντας έτσι σχετική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου.

Η Συνδιάσκεψη πραγματοποιείται με βάση το άρθρο 18 του Καταστατικού του Κόμματος και μετά από τρίμηνη συζήτηση, η οποία προηγήθηκε στις Κομματικές Οργανώσεις, ενώ στις εργασίες της θα πάρουν μέρος τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και αντιπρόσωποι των Κομματικών Οργανώσεων που έχουν εκλεγεί από τις Επιτροπές Περιοχών.

Η Συνδιάσκεψη θα ασχοληθεί με τις εξελίξεις στα στρώματα αυτά των αυτοαπασχολούμενων ελευθεροεπαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, επιστημόνων με και χωρίς προσωπικό καθώς και τις σύγχρονες τάσεις που χαρακτηρίζουν την αυτοαπασχόληση στην Ελλάδα και την προοπτική της, τόσο γενικά όσο και κατά κλάδο.

Θα συμβάλει δημιουργικά στον εμπλουτισμό των θέσεων και της προγραμματικής αντίληψης του Κόμματος, στον προσδιορισμό των σημερινών καθηκόντων των κομμουνιστών στα πολυπληθή αυτά στρώματα και το κίνημά τους, για τη συγκρότηση της συμμαχίας τους με την εργατική τάξη και τη μικρομεσαία αγροτιά, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Θυμίζουμε ότι η Εισήγηση της ΚΕ του ΚΚΕ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη δημοσιεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στο τεύχος 6/2019 της ΚΟΜΕΠ και συζητήθηκε στις Κομματικές Οργανώσεις.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org