Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Υπόσχεση για συνέχιση των αγώνων το πολιτικό μνημόσυνο του Θανάση Κοντονίνα

Υπόσχεση για συνέχιση των αγώνων απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα λαϊκά δικαιώματα έδωσαν όσοι παραβρέθηκαν στο πολιτικό μνημόσυνο του συνδικαλιστή, από το χώρο των αυτοαπασχολούμενων, Θανάση Κοντονίνα, που οργάνωσε η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Στο πολιτικό μνημόσυνο παραβρέθηκαν δεκάδες αυτοαπασχολούμενοι του Βόλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, φίλοι και συναγωνιστές του Θανάση Κοντονίνα, που από το ίδιο μετερίζι όλα τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν στους αγώνες των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων. Επίσης, από τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων Βόλου μέσω του Εξωραϊστικού Συλλόγου, όπου ο Θ. Κοντονίνας ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια και έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Μιχάλης Τσιώνας, εκ μέρους της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση του Θ.Κοντονίνα, ξεχωρίζοντας «τη συνέπεια με την οποία υπηρέτησε το λαϊκό δίκιο. Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, τον Πολιτισμό, την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης των αγώνων του λαού μας και της Εθνικής Αντίστασης, τα προβλήματα της πόλης».

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων, Γιάννη Γεωργακόπουλο, από τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ, Κων. Γερογιάννη, από την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου, Βούλα Ευθυμίου, καθώς επίσης και από την σύζυγό του Αννα, τις κόρες του Ματίνα και Αναστασία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ