Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και συσκέψεις για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή. Το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 6 μ.μ., η ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής καλεί τους εργαζόμενους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων σε εκδήλωση - συζήτηση στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη (αίθουσα δημαρχείου) θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Λιούμη στο Αιγάλεω οργανώνει σύσκεψη στο καφενείο «Λαοκράτης» (Πολυδεύκους και Πίνδου), με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Λάρισας στην Ιατρική Σχολή (Κτίριο Κατσίγρα, αμφιθέατρο, 2ος όροφος) θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ καλεί σε εκδήλωση στο Ιλιον, στο μεζεδοπωλείο «Σαν όνειρο» (Πάριδος 100). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης («Cafe Remezzo»), θα γίνει εκδήλωση με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Λυκόβρυσης Πεύκης οργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέα της ΤΟ Βόρειου Τομέα Αττικής.

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη

-- Οι ΚΟ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και γονιών ΑμεΑ Αττικής καλούν σε σύσκεψη, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (δημαρχείο), θα γίνει εκδήλωση με ομιλήτρια την Στέλλα Καινουργιάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Κέντρου - Αγίας Τριάδας - Μπουρναζίου καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου (Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου - είσοδος από Παρασκευοπούλου). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Κορυδαλλού και Αγίας Τριάδας Νίκαιας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Κορυδαλλού (Γρηγορίου Λαμπράκη & Καρυταίνης). Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ