Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- H ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, αύριο Τετάρτη 12 του Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στον Εμπορικό Σύλλογο. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπάτσικας, γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση, αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Οι ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αύριο Τετάρτη, στις 6.30μ.μ., στο δημαρχείο.

- Οι ΚΟΒ Δάφνης του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση αύριο Τετάρτη, στις 6μ.μ., στο ΚΑΠΗ Δάφνης για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

- Η ΚΟΒ του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων νομού Αττικής πραγματοποιεί συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, την Παρασκευή, 14/12, στις 9.30μ.μ., στη ρεμπέτικη γωνιά «Ο Σεβντάς».

- Οι ΚΟΒ Ελληνικού του ΚΚΕ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης πραγματοποιεί συνεστίαση την Κυριακή, 16/12, στις 9μ.μ., στην ταβέρνα «Τα λιθαρίτσια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ