Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 8 μ.μ., στις Σέρρες (πλατεία Κρονίου), θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Εδεσσα (μικρούς καταρράκτες), θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Κατερίνη (πεζόδρομο), θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Θέρμης.

-- Στις 7 π.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο της Μαλακοπής.

-- Στις 8 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Επταπυργίου.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Ελευθερίας στη Σταυρούπολη.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Βέροια (πάρκο Εληάς), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Θερμαϊκού. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Κοινότητας στον Χορτιάτη.

-- Στις 10 π.μ., η Ελένη Μπακιρλή, υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Μητσιάκος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο ΚΕΘΕΑ. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος».

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Δελής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΕΛΠΕ.

-- Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στη Σίνδο. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ., η Σίσυ Πολυκάρπου, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο Ελαιόρεμα στην Πυλαία.

-- Στις 8 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Κηφισιάς.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο Πολυγύρου.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Πέμπτη:

-- Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, θα επισκεφθεί στις 9 π.μ. τις μονάδες της «ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι» και στις 11 π.μ. το πυροσβεστικό κλιμάκιο Ιστιαίας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Ιστιαία.

-- Ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. στο ΤΕΙ και στη 1.30 μ.μ. στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., στο Αλιβέρι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καβάλα (πάρκο Φαλήρου), θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους.

-- Στις 11 π.μ., στην Αχαΐα, στο εργοστάσιο ΑΥΡΑ-3Ε θα περιοδεύσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Αμφισσσα (πλατεία Λαού), θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Παναγής και Δρόσος Τσελές.

-- Στις 9 π.μ., ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά και σε υπηρεσίες στην Αταλάντη.

-- Στις 9 μ.μ., σε γλέντι στη Νέα Μαγνησία, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ Κώστας Μπασδέκης και Σεμίνα Διγενή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ