Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Ταχυδρομείου), θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Μαρία Γαβαλά και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 9 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Ν. Σμύρνης, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, Πέτρο Κρίκη.

-- Στο Αγρίνιο, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, και ο Βασίλης Κωστάρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

-- Στις 8 μ.μ., στη Θήβα (κεντρική πλατεία), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Τουλουμάκος, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, ο Αργύρης Σμυρνής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, και ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης θα μιλήσουν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Κώστας Βογιατζής και η υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων Βούλα Μαχαιρίδου.

-- Ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στις 10 π.μ.

-- Ο Μιχάλης Μιχαήλ, Ανθυποπυραγός ε.α., υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τη Φθιώτιδα. Στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Λαμίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας.

-- Ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία και στα ferry boat στη Λευκάδα. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Νυδρί (καφενείο «του Δαμιανού»).

-- Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, με τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, θα περιοδεύσουν στο ΠΑΓΝΗ, στις 8.30 π.μ.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στη Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Μάρκου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Φώτης Κόκλας, υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου, η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Χαλκίδα (προβλήτα Αγ. Νικολάου), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων.

-- Στις 11 π.μ., στη Φιλιππιάδα (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γιώργος Μισηρλής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Μενέλαος Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού.

-- Στις 8 μ.μ., στα Καλάβρυτα, στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Βελβεντό (στον Πεζόδρομο) θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Γκαμπράνη, υποψήφια δήμαρχος Βελβεντού.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Τρανόβαλτο Κοζάνης (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γιάννης Μητσιάκος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Νίκος Γεωργακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων. Θα χαιρετίσει η Σοφία Δανατσοπούλου, υποψήφια τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Τρανοβάλτου.

-- Ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων.

Την Κυριακή 19 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο της Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Νώντας Στολτίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στις Καμάρες Αιγιαλείας (καφενείο Ατζουλά), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και θα χαιρετίσει η Αγγελική Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας.

-- Στις 7 μ.μ., στα Τρίκαλα, σε εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κουνινά (καφενείο Κατσιδήμα), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος και θα χαιρετίσει η Αγγελική Κουρή.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν η Μιμίκα Ναλπαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας, και ο Βασίλης Καραντζίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη επιστημόνων στη Λαμία, στη Μικρή Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Λεωνίδου), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Ο Νίκος Εξαρχος θα μιλήσει στις 12 μ. στην Ελεούσα Ιωαννίνων (μαγαζί «Αριστογεύσεις»). Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στην Αρτα, στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ