Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ηλίας ΑΓΟΡΟΣ

Πρόεδρος Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας Ιωαννίνων, συνταξιούχος ναυτεργάτης

Παρ' όλες τις διαφωνίες μου που είχα εκφράσει στο παρελθόν για ορισμένα ζητήματα, η καραμπινάτη καπιταλιστική κρίση, η συμμετοχή μου στο κίνημα, στις κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα έξω από τα MARKET-IN, στις αγροτικές και αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις με βοήθησαν να βγάλω συμπεράσματα που με φέρανε και πάλι κοντά στο ΚΟΜΜΑ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ το ΚΚΕ.

Ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή στιγμή, που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στην περιοχή μας (αλλαγές συνόρων - Βαλκάνια - Τουρκία - Κύπρος), την ώρα που οι συγκλίσεις όλων των αστικών κομμάτων στις επιλογές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου μας, με τη νέα καπιταλιστική κρίση στον ορίζοντα και το φάντασμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ να πλανιέται πάλι πάνω από την ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ εμείς οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, ο λαός μας πρέπει να συστρατευτούμε με το ΚΚΕ, τον σταθερό υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων και τον εγγυητή της άλλης εξουσίας, δίχως πολέμους και φτώχεια.

Για αυτούς τους λόγους, αλλά και για πολλούς ακόμη, ΕΚΦΡΑΖΩ τη στήριξή μου σε όλες τις μάχες του ΚΟΜΜΑΤΟΣ και καλώ κάθε ριζοσπάστη αριστερό, και όχι μόνο, να κάνει το ίδιο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ