Τρίτη 7 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Πειραιάς και αστικός σχεδιασμός. Η πρόταση του ΚΚΕ»

Την Παρασκευή 10 Μάη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου

Ημερίδα με θέμα «Πειραιάς και αστικός σχεδιασμός. Η πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνουν την Παρασκευή 10 Μάη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104, Πειραιάς), οι ΚΟ Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής, με ώρα προσέλευσης 6.30 μ.μ.:

-- 7 μ.μ.: Ανοιγμα από τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέα της ΤΕ Πειραιά και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Α' Μέρος: Εισηγήσεις (με προεδρείο τους Βαγγέλη Μαρούπα, Γιώργο Καλαμαρά και Μαρία Παπαελευθερίου):

-- 7.10 μ.μ.: «Πειραιάς: Πεδίο διεθνών και εγχώριων αντιθέσεων». Ομιλητής: Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- 7.30 μ.μ.: «Η πολιτική της ΕΕ για την ενίσχυση του κεφαλαίου στη Ναυτιλία». Ομιλητής: Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

-- 7.45 μ.μ.: «Ο μύθος της ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) και οι σύγχρονες ανάγκες των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων στον Πειραιά». Ομιλήτρια: Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- 8 μ.μ.: «Διέξοδος είναι ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ». Ομιλητής: Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Β' Μέρος: Παρεμβάσεις (με προεδρείο τους Γρηγόρη Μόφορη, Βασίλη Βατίστα, Ιωνα Παπανδρεόπουλο):

-- 8.30 μ.μ.: Στην Ενότητα «Η όξυνση της εκμετάλλευσης όρος για την καπιταλιστική ανάπτυξη»:

  • «Το παράδειγμα των λιμενεργατών». Θα μιλήσει ο Βασίλης Κόκκινος, γγ του Σωματείου Λιμενεργατών ΕΝΕΔΕΠ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • «Το παράδειγμα με τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- 8.50 μ.μ.: Στην Ενότητα «Οι συνέπειες στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία»:

  • «Οι επιπτώσεις του αστικού σχεδιασμού στους αυτοαπασχολούμενους του Πειραιά». Θα μιλήσει ο Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • «Ανάγκες του κεφαλαίου VS Νεολαία». Θα μιλήσει η Ευτυχία Χατζηδάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Γραμματέας του ΤΣ Πειραιά της ΚΝΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • «Το περιβάλλον θύμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης». Θα μιλήσει η Εύη Γεωργιάδου, μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • «Διεκδίκηση ελεύθερων χώρων προς όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Αλέκος Κοτέας, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • «Για να έχουμε στις γειτονιές του Πειραιά ζωή...». Θα μιλήσει η Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- 9.35 μ.μ.: Κλείσιμο ημερίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ