Πέμπτη 11 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
Επιδιώκει αποκλεισμό των ταξικών δυνάμεων για να προχωρήσει τις αθλιότητές της

Με προσπάθεια αποκλεισμού των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εκπροσώπων τους μπαίνει στην επόμενη φάση η προσπάθεια της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ/ομάδα Βασιλόπουλου) να πετύχει ό,τι απέτυχε να κάνει σε Καλαμάτα και Ρόδο, να στήσει δηλαδή ένα «συνέδριο» - παρωδία, με νομιμοποίηση της ωμής εργοδοτικής παρέμβασης στα συνδικάτα και των οργίων νοθείας που έχουν οργανώσει οι εργατοπατέρες.

Η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ αποφάσισε να προσφύγει σήμερα στα δικαστήρια για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, με το σχετικό αίτημα να κατατίθεται από διοικήσεις δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων που ελέγχει. Οπως επιβεβαιώθηκε ωστόσο από χτεσινές συνεδριάσεις τέτοιων οργανώσεων, η συνδικαλιστική μαφία όχι μόνο δεν παραιτείται από τους «αντιπροσώπους» - μαϊμού και τις άθλιες μεθοδεύσεις της, αλλά προκειμένου να τις προωθήσει επιχειρεί να αποκλείσει από την προσωρινή διοίκηση τις δυνάμεις της ΔΑΣ, τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ!

«Μπροστάρηδες» στη μεθόδευση αυτή μπήκαν οι πλειοψηφίες στις διοικήσεις της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μετάλλου, του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του Εργατικού Κέντρου Βόλου, οι οποίες αποφάσισαν στο αίτημα που θα υποβάλουν για διορισμό προσωρινής διοίκησης στη ΓΣΕΕ να ζητούν τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της ΔΑΣ!

Δεν πρόκειται βέβαια για έκπληξη, καθώς και στις τρεις αυτές οργανώσεις οι εργατοπατέρες έχουν ήδη αποκλείσει από το προεδρείο τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, παρότι και στις τρεις οι εργαζόμενοι έχουν εμπιστευτεί στις ταξικές δυνάμεις τη δεύτερη θέση στις αρχαιρεσίες!

Αντίστοιχη απόφαση πήρε και η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

Στην Θεσσαλονίκη, απέναντι σ' αυτές τις μεθοδεύσεις, οι οποίες είχαν γνωστοποιηθεί από πριν, πρόεδροι και μέλη ΔΣ ταξικών σωματείων, εκλεγμένοι σε μια σειρά ακόμα σωματεία, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από το Εργατικό Κέντρο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Συνέδριο θα γίνει και θα 'ναι εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών», «Τσαραμπουλίδη εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα».

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της διοίκησης του ΕΚΘ, η συνδικαλιστική μαφία προσπάθησε να στήσει άλλη μια προβοκάτσια, διαδίδοντας με δελτίο Τύπου ότι υπάρχει «Ενταση στο ΕΚΘ», επειδή τάχα «150 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, βρίσκονται στο χώρο του ΕΚΘ θέλοντας να εμποδίσουν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου». Οταν ξεκίνησε η συνεδρίαση και ο πρόεδρος του ΕΚΘ κατέθεσε την απαράδεκτη πρόταση για την προσωρινή διοίκηση, οι ταξικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες έξω άρχισαν να προσέρχονται στο χώρο της συνεδρίασης, φωνάζοντας συνθήματα και ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη μέχρι τέλους, μέχρι να πετάξουν έξω τους νόθους και τους εργοδότες από το συνδικαλιστικό κίνημα. Στη συνέχεια οι ταξικές δυνάμεις αποχώρησαν και η συνδικαλιστική μαφία ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση - ντροπή, λαμβάνοντας την προαναφερθείσα προκλητική απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ