Τετάρτη 20 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η νεολαία με ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στις αντιλαϊκές «αξίες» κυβέρνησης - ΕΕ

ΚΝΕ: Οι αξίες και τα ιδανικά της ΕΕ όχι μόνο δεν πρέπει να βρουν στήριξη από τη νεολαία, αλλά αντίθετα, με δυνατό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, να εκφραστεί η αντίθεση στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις και τα κόμματά της

  • «Αξίες» της ΕΕ είναι η εργασιακή ζούγκλα για νέους και νέες, η ανασφάλεια και τα νέα αδιέξοδα, η πιο ακριβή μόρφωση, η εμπλοκή σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επικίνδυνους σχεδιασμούς.
  • Τα «δάκρυα» του πρωθυπουργού για το «brain drain» δεν μπορούν να κρύψουν ότι και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χιλιάδες νέοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν.
  • Η ΕΕ γίνεται πιο επιθετική απέναντι στη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας. Η «δημοκρατία» της και οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται στις «δημοκρατικού» τύπου προσπάθειες εκφοβισμού όσων αγωνίζονται.
  • Η άνοδος της ακροδεξιάς και του φασισμού απαιτεί άνοδο της λαϊκής και νεανικής πάλης απέναντι στο σύστημα που τα γεννά και τα συμφέροντα που τα ενισχύουν. Μαχητικό μήνυμα θα είναι η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, γκρεμίζοντας τη ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή από την 3η θέση.

ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ