Τετάρτη 20 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα επισκεφτούν: Αύριο Πέμπτη, στις 8 π.μ., το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Την Παρασκευή 22 Μάρτη, στις 11 π.μ., τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, θα περιοδεύσει στο ΤΕΙ στην Καβάλα.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αμυνταίου Φλώρινας διοργανώνει, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ατερον», εκδήλωση για τα ζητήματα της Υγείας στην περιοχή, με ομιλητή τον Κυριάκο Ελευθεριάδη, υποψήφιο δήμαρχο Αμυνταίου.

-- Στις 12 μ., η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, στο δήμο Βόρειας Κέρκυρας και στο δήμο Νότιας Κέρκυρας. Θα μιλήσει η Μυρσίνη Χαραλάμπους, μέλος της ΤΕ, και θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Στις 2.30 μ.μ., στον δήμο Ηλιδας (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Βιβλιοθήκη), σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα μιλήσει ο Αγγελος Κολόσακας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Κιάτου θα παρουσιαστούν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Σικυωνίων.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 9.30 μ.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης θα περιοδεύσει στη Δράμα, στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου. Στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στο Φράγμα του Θησαυρού, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της διοίκησης και στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στην Ξάνθη, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση - ημερίδα της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και του ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ, στο Πολυτεχνείο (αίθουσα Α).

-- Στις 7 μ.μ., στην Ερμιόνη (κατάστημα «Casa Di Pizza») θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Ερμιονίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ